hirdetés

A monacói herceg is megkedvelte a chocoMe-t

A SIKLÓSI kereskedőház és a chocoMe közös sikere Monte Carlóban

A 2011. végén Monte Carlóban (Monaco) 16. alkalommal megrendezett „Salon Monte Carlo Gastronomie” gasztronómiai szakkiállításon  is „megmérettetett”, és sikerrel járt a chocoMe.

hirdetés

A kézzel készült, „személyre szabható” magyar kézműves csokoládék az eseményen a SIKLÓSI kereskedőház kínálatában voltak jelen, ahol elnyerték a legjobb standnak járó díjat is.

A SIKLÓSI kereskedőház különleges, prémium kategóriájú magyar termékek népszerűsítését és értékesítését végzi Franciaországban és Monacóban, francia vendéglátó-ipari chocoMeszakemberek, séfek és azok éttermei, kávézói számára. A szervezet évről évre részt vesz Monaco legrangosabb gasztronómiai kiállításán – és ezúttal a chocoMe kreációkkal el is nyerte a„Legjobb Standnak járó Grand Prix” díjat, amelyért 12 ország 106 kiállítója versenyzett.

oklevél

 

A zsűriben olyan neves szakácsmesterek kaptak helyet, mint Patrick Raingeard, vagy Philippe Jourdin. A szakmai elismerés „megkoronázásaként” Albert monacói herceg személyesen is gratulált Siklósi Lászlónak, a SIKLÓSI kereskedőház vezetőjének, aki Mészáros Gáborral, a chocoMe ötletgazdájával chocoMe csokoládék „hercegi kompozícióival” ajándékozta meg a hercegi családot.

(forrás: Élelmiszer Online)
Share on Tumblr
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél