hirdetés

Élelmiszerbiztonsági Konferencia

 

Biztonság – fél egészség!

Élelmiszerbiztonsági konferencia, vitafórum és tanácsadás az Élelmiszer szaklap és az ÉMI-TÜV SÜD Kft. szervezésében.

Időpont:
2012. május. 08. 09:00
Helyszín:
Német-Magyar Képző Központ Egyesület, Lövőház utca 30.

Szőcs Noémi

T     +36 1 430 4591 
F     +36 1 430 4579
E      This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    


 

 

08:30 - 09:00    Regisztráció

09:00 - 09:10    Köszöntő, bevezető  (Dr.Madaras Gábor/ ÉMI-TÜV SÜD Kft., ügyvezető igazgató)

09:10 - 09:30    A biztos biztonság (Dr.Gyaraky Zoltán/Vidékfejlesztési Minisztérium,  főosztályvezető)

09:30 - 09:50    A BRC, QS és GlobalG.A.P. új verziói és változások a 2011-es EHEC válság után (Dr. Edda Henze /TÜV SÜD Management Service, vezető auditor)

09:50 - 10:10    Tudjuk, hogy mit eszünk? - Élelmiszer-minőség a KERMI vizsgálatainak tükrében (Süvegesné Váradi Gabriella/ÉMI-TÜV SÜD Kft., KERMI osztályvezető)

10:10 - 10:25     Kávészünet

10:25 - 11:10     Kereskedők előadásai - gyakorlati tapasztalatok

  •     Vadász Sándor /Cora, Élelmiszerbiztonsági vezető
  •     Dr.Kápolna  Beáta /METRO, Minőségbiztosítási osztályvezető
  •     Biacs Péter/SPAR, Minőség- és környezetirányítási vezető



11:10 - 12:00     Kerekasztal beszélgetés a kereskedőkkel, gyártókkal, beszállítókkal  - különböző szakterületek gyakorlati tapasztalatai. (Moderátorok: Sándor Miklós/ÉMI-TÜV SÜD Kft., TMS vezető auditor és Ács Dóra/Élelmiszer szaklap, főszerkesztő)

  •     Galbáné Gáspár Ilona  - Ireks-Stamag Kft.
  •     Bernáth László – Geodis Calberson Hungaria Logisztikai Kft.
  •     Dr.Bérci István - BiYo-Product Kft.



12:00 - 13:00     Ebédszünet

13:00 - 13:25     Csomagolóanyagok, mint élelmiszerek minőségét befolyásoló tényezők (Süvegesné Váradi Gabriella/ÉMI-TÜV SÜD Kft., KERMI osztályvezető)

13:25 - 14:10    Kerekasztal beszélgetés a csomagolóipari gyártókkal - különböző szakterületek gyakorlati tapasztalatai. (Moderátorok: Süvegesné Váradi Gabriella/ÉMI-TÜV SÜD Kft. és Ács Dóra/Élelmiszer szaklap, főszerkesztő)

  •     Harnos Teréz /Tetra Pak, Minőségbiztosítási vezető
  •     Szebellédi István /STI Petőfi Nyomda, Munka-, tűz- és környezetvédelmi  vezető
  •     Szántó Krisztina/PAck-csoport, Minőségügyi vezető
  •     Hodossy András /Sealed Air Cryovac, Kiskereskedelmi vezető



14:10-től     Tanácsadói rész

Szakértőink az alábbi szakterületek szerint állnak rendelkezésre:

Felkészítés:

  • Szakajda Szilvia: gyümölcs és zöldség – BRC;QS;GLOBALG.A.P.
  • Dr. Molnár Andor, Molnár Andorné dr. – mikrobiológia; állattenyésztés (hal, sertés, stb..), tej és takarmánykeverés -  HACCP, konyhák
  • Hegedűs Tibor – hús és sütőipar

Tanúsítás:

  • Dr. Edda Henze - – BRC;QS;GLOBALG.A.P.
  • Sándor Miklós – ISO 22 000; BRC;QS;GLOBALG.A.P.

Vizsgálati kérdésekben a KERMI jelen lévő szakértői is a vendégek rendelkezésére állnak.

Szervezők:
Élelmiszer Szaklap
TÜV
DUBZ

Letölthető fájlok

hirdetés
hirdetés