hirdetés
hirdetés
2014. április. 19., szombat - Emma.
hirdetés

Fagylalt- és jégkrémfogyasztási tanácsok

Méghozzá egyenesen a szakértőktől: a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) tájékoztatót állított össze arról, hogyan együk a fagyit.

Legyen szó gyerekről vagy felnőttről, az egyik legkedveltebb nyári édesség a fagylalt és a jégkrém. Hazánkban évtizedek óta nem volt fagylaltmérgezés, azonban akár otthon készítjük el, akár utcai árusnál, vagy vendéglátó üzletben vásároljuk, néhány dologra mindenképp érdemes odafigyelni. Ehhez kíván segítséget nyújtani a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) aktuális lakossági tájékoztató kiadványa.


Mi a különbség jégkrém, fagylalt és parfé között? Milyen az ideális fagylaltárusító hely? Mire kell ügyelni otthoni fagylaltkészítéskor? Többek között e kérdésekre is választ ad a NÉBIH tájékoztatója.

A „Kérdezz-felelek a fagylalt fogyasztás élelmiszerbiztonsági vonatkozásairól” című tájékoztató ide kattintva érhető el.

Share on Tumblr
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

hirdetés

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél